Wat kies jij?

Lichtstudie of lichtadvies

Door middel van een lichtstudie of lichtadvies zorgen we ervoor dat licht in je woning of zaak een perfect kloppend totaalplaatje wordt. Weet je niet precies wat jouw pand nodig heeft? Stel je dan de vraag:

Zijn er al lichtpunten aangebracht in mijn woning?
Als het antwoord ‘nee’ is, maakt Dr. Light je een deskundige lichtstudie. Is het antwoord ‘ja’? Dan schakel je ons in voor een lichtadvies.

Een lichtstudie voor
je woning, kantoor of winkel?

Lichtstudie

Als je aan het verbouwen bent, en er is nog geen verlichting geïnstalleerd, zorgen wij voor het uitstippelen van de lichtpunten in een gedetailleerd lichtplan. Aan de hand van een lichtstudie bepalen onze experts eerst waar welk verlichtingselement moet geïntegreerd worden. Zo geniet jij van het perfect verlichtte interieur, net als je klanten de juiste sfeer ervaren in je restaurant of je producten perfect uitgelicht worden.

*Bij  een mini-studie worden de kosten van het plan niet verrekend.

** De kosten van de studie worden in mindering gebracht na uitvoering. De kosten van het plan worden met 50 euro per aankoopschijf van 1000 euro in mindering gebracht. Geldig tot 2 jaar na opmaak het lichtplan.

***Vaste kost voor de opmaak van technisch plan na bestelling, voorschotfactuur van 30%.

Lichtadvies

U heeft een woning gekocht of  je wil een pand renoveren? Dan is de kans reëel dat er al een basis van verlichting is. Aan Dr. Light om te zorgen voor de invulling van de lichtpunten*. Onze experts baseren zich op de bestaande lichtpunten en geven vervolgens hun deskundig advies. Door het juiste licht op de juiste plaats toe te voegen komen we tot een volmaakt geheel.

* Maximaal 2 ruimtes indien meer valt dit onder een mini-lichtstudie. Bij een mini-studie worden de kosten van het plan niet verrekend.

** Vaste kost voor huisbezoek incl. verplaatsing.

Mogelijkheid tot opmaak technisch dossier na bestelling van je offerte: 250 euro.

bestelling

Lichtstudie