Openingsuren

dinsdag t.e.m. vrijdag: 09:30 – 18:00
zaterdag: 10:00 – 17:00
maandag en feestdagen: gesloten

Zondagopeningen

Van november t.e.m. januari:
open van 11 tot 17 uur

Van februari t.e.m. oktober:
gesloten

Bezoek ons

Laat een nieuwe wereld voor je opengaan! Kom langs en ga weer een beetje meer verlicht naar huis. Bezoek onze showroom op een boogscheut van zowel Tienen als Sint-Truiden.

Grote Steenweg 13
3440 Zoutleeuw

BTW BE420.712.259

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Wens je meer informatie of een afspraak? Neem dan gerust telefonisch of via mail contact op.

info@drlight.be
+32 11 78 12 21

Telefonisch bereikbaar
van di. t.e.m. vr. van 09:30 tot 12 uur.

Dr. Light

Let's talk

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Your words

Wat klanten zeggen

"Vandaag het genoegen gehad om voor de firma Trio lightning nieuw assortiment lamparmaturen te mogen ophangen. Prachtige toonzaal voor ieder wat wils van klein tot het iets ruimer budget. Dit alles met vakkundige uitleg. Nog veel succes met jullie fantastische zaak. Groetjes merchandiser Paul ( Sms Solutions Vilvoorde)"

Paul Pauleken

"Zeer mooie winkel met veel speciale belichting. Zeer vlotte en goede uitleg. Ze nemen echt de tijd om je te helpen."

Tony Jacobs

"Naar aanleiding van een zeer professioneel contact met de firma dr. Light, kan ik er niet onderuit om een korte, maar zeer positieve review te schrijven aangaande mijn ervaring. Bedankt aan het team om zo correct behulpzaam en een essentieel fijne energie uit te stralen! En "stralen" is hier zeker op z'n plaats. We zijn zeer tevreden van het uiteindelijke lichtplan in werkelijkheid! Keep up the good works! Bedankt"

Gunter Merken

"Je wordt er goed geholpen Dr.light is HET adres voor de verlichting die U nodig hebt voor in huis tuin. Dr. Light simply the best"

Dominique Pallen

"Zeer aangename winkel met zeer behulpzaam personeel, professioneel advies en een zeer ruim assortiment. Maar vooral de service na verkoop en bij beschadiging is perfect!! Echt aan te raden"

Iris Anthonis

"Voor een lichtplan de plaats to be. Lampjes wel wat prijzig. Plan kost 250 euro. Maar toch een aanrader dus zou zeggen gewoon doen."

Natasja Bokken