IRRESISTABLY
ELEGANT AND
MODERN

Collection

No posts were found for provided query parameters.

Your words

Our customers say

"Vandaag het genoegen gehad om voor de firma Trio lightning nieuw assortiment lamparmaturen te mogen ophangen. Prachtige toonzaal voor ieder wat wils van klein tot het iets ruimer budget. Dit alles met vakkundige uitleg. Nog veel succes met jullie fantastische zaak. Groetjes merchandiser Paul ( Sms Solutions Vilvoorde)"

Paul Pauleken

"Zeer mooie winkel met veel speciale belichting. Zeer vlotte en goede uitleg. Ze nemen echt de tijd om je te helpen."

Tony Jacobs

"Naar aanleiding van een zeer professioneel contact met de firma dr. Light, kan ik er niet onderuit om een korte, maar zeer positieve review te schrijven aangaande mijn ervaring. Bedankt aan het team om zo correct behulpzaam en een essentieel fijne energie uit te stralen! En "stralen" is hier zeker op z'n plaats. We zijn zeer tevreden van het uiteindelijke lichtplan in werkelijkheid! Keep up the good works! Bedankt"

Gunter Merken

"Je wordt er goed geholpen Dr.light is HET adres voor de verlichting die U nodig hebt voor in huis tuin. Dr. Light simply the best"

Dominique Pallen

"Zeer aangename winkel met zeer behulpzaam personeel, professioneel advies en een zeer ruim assortiment. Maar vooral de service na verkoop en bij beschadiging is perfect!! Echt aan te raden"

Iris Anthonis

"Voor een lichtplan de plaats to be. Lampjes wel wat prijzig. Plan kost 250 euro. Maar toch een aanrader dus zou zeggen gewoon doen."

Natasja Bokken

SOME OF
OUR DEAREST
OF CLIENTS

Associates

Offices with a Offices with a

sense of style sense of style

FEEL FREE TO
REACH OUT TO
US ANYTIME

Contact